Onderhoudshistorie auto opvragen met een rdwcheck

De RDW houdt in haar database informatie bij voor alle geregistreerde voertuigen in het land. de informatie wordt voor een groot deel verkregen van de verschillende garages en herstelbedrijven die alle relevante informatie rechstreeks kunnen invoeren in de database. Daar hoort ook alles bij wat er gedaan is aan het onderhoud van de auto en vallen ook schadereparaties eronder. Door een RDWcheck aan te vragen krijg je wel een compleet overzicht wat er allemaal gedaan is aan de auto in de afgelopen jaren.

Een slecht onderhoud is niet gelijk zichtbaar

Wie denkt dat het gelijk zal opvallen bij het bezichtigen van een auto dat die slecht onderhouden is, zal wel lelijk op zijn neus kunnen kijken. Na een grondige schoonmaaktbeurt en een grote beurt ziet bijna elke auto er weer piekfijn uit en zal ook bij het rijden niet veel slechts uit de bus komen. Er worden (helaas) nog vaak allerlei foefjes toegepast om een slecht onderhouden auto weer eens snel op te lappen voord e verkoop. Daar trap jij dan niet in door een  RDW-check uit te laten voeren.

Alleen het kenteken is al voldoende

Het handige voor het uitvoeren van een RDW-check is dat er alleen maar het kenteken nodig is. dit zorgt ervoor dat je de eigenaar niet eerst echt hoeft te benaderen voor allerlei detailinformatie, maar gebruik je gewoon het kentekennummer welke bij de meeste foto’s in de advertentie of bij het bezichtigen gelijk zichtbaar is.  naast de onderhoudshistorie krijg je gelijk ook te zien welke schades er ooit eventueel zijn gerepareerd en uiterraard ook de juiste km stand. Met zo een RDW-check laat jij je dus niets wijsmaken bij het bezichtigen van de auto en kan je zelf met zekerheid tal van zaken vaststellen.

Voor welke verzekeraar moet ik nu kiezen?

© 2019 BOVIA All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.